Regisseur

Na het afronden van mijn acteursopleiding werd ik gevraagd om een stuk te regisseren. Dat project gaf me zoveel plezier en enthousiaste reacties dat ik ermee ben doorgegaan. Sindsdien maakte ik bij verschillende gezelschappen producties. Ook werd ik vanuit dit werk gevraagd om tijdelijk dramadocent te zijn op een middelbare school.
In mijn regies probeer ik de natuurlijke kracht van spelers zoveel mogelijk naar voren te laten komen. Verder werk ik graag met spaarzame decors, die de fantasie van het publiek prikkelen en spanning tussen acteurs in scènes naar boven laten komen.

Recent werk

Voor toneelgroep Imperium regisseerde ik de kerstvoorstelling ‘Pinokkio’: een ongepolijst stuk, gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal van Carlo Collodi. ‘Pinokkio is hartveroverend’, kopte het Leidsch Dagblad.

Lees meer

Bedrog -546

Voor toneelgroep Imperium regisseerde ik in 2015 de klassieker van Harold Pinter. Een decor van spiegels gaf het publiek een gevoel van voyeurisme, en liet ze meekijken vanuit verschillende perspectieven om zo het verschil in herinneringen van gebeurtenissen te benadrukken.

Lees meer

Regisseur_Finist_thumb

Toneelvereniging Ploef (jeugdtheater) vroeg me om een regie, het liefst van een origineel sprookje. Samen met regisseur en schrijver Marieke Roos dook ik in Russische verhalen, en we vonden het sprookje van Finist de Bonte Valk. Het resultaat was een mooi, fantasievol sprookje op een rauwe locatie.

Lees meer

Meer Projecten

Recensie

“Pinpongende rouwverwerking. Imperium raakt (…) de juiste toon, die kenmerkend is voor de hele voorstelling.”

Recensie ‘Waakhondje’, Leidsch Dagblad, 16 februari 2020