Acteur

In Amsterdam volgde ik een driejarige opleiding tot acteur. Sindsdien speel ik in allerlei producties. Dankzij mijn ervaring als bedrijfsjournalist (zie ook de sectie Redacteur) kan ik me goed inleven in problematiek en dynamiek binnen organisaties. Daarom werk ik ook graag als trainingsacteur en stemacteur: bij trainingen of assessments, of als stem in bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, zet ik mijn kennis en vaardigheden in om een organisatie verder te helpen bij het behalen van doelstellingen.

Recent werk

Een unieke voorstelling voor uw zakelijke of particuliere evenement, waarbij SIEBEL&ATEN een wijnproeverij combineren met aanstekelijke scènes: de wijn past bij het toneel!

Lees meer

Gediplomeerd stemacteur met helderheid, vriendelijkheid en overtuigingskracht.

Beluister mijn demo

Trainingsacteur

Meerdere opdrachtgevers, waaronder het Leids Universitair Medisch Centrum en Buro Schuite, zetten me in als trainingsacteur bij assessments en cursussen.

Meer projecten

Aanbeveling

“Jan Joost zet een geloofwaardige patiënt neer als trainingsacteur bij onze GGZ-gesprekken voor de huisartsenpraktijk: daarbij houdt hij zich uitstekend aan de afspraken over rolverdeling, en is het gemakkelijk en prettig overleggen.”

Just Blom (psycholoog, trainer opleiding huisartsen Leids Universitair Medisch Centrum)