Regisseur

Na het afronden van mijn acteursopleiding werd ik gevraagd om een stuk te regisseren. Dat project gaf me zoveel plezier en enthousiaste reacties dat ik ermee ben doorgegaan. Sindsdien maakte ik bij verschillende gezelschappen producties. Ook werd ik vanuit dit werk gevraagd om tijdelijk dramadocent te zijn op een middelbare school.
In mijn regies probeer ik de natuurlijke kracht van spelers zoveel mogelijk naar voren te laten komen. Verder werk ik graag met spaarzame decors, die de fantasie van het publiek prikkelen en spanning tussen acteurs in scènes naar boven laten komen.

Recent werk

In 2020 maakte ik de voorstelling ‘Waakhondje’ van Peer Wittenbols. De zeer positieve recensie noemde het ‘pinpongende rouwverwerking’

Lees meer

Programmeur van de edities 2018 en 2019 van ‘Schemerstad’: locatietheater in Leiden waarbij het publiek in boten kijkt naar voorstellingen aan wal.

Meer over het festival

Voor toneelgroep Imperium regisseerde ik de kerstvoorstelling ‘Pinokkio’: een ongepolijst stuk, gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal van Carlo Collodi. ‘Pinokkio is hartveroverend’, kopte het Leidsch Dagblad.

Lees meer

Meer Projecten

Recensie

“Pinpongende rouwverwerking. Imperium raakt (…) de juiste toon, die kenmerkend is voor de hele voorstelling.”

Recensie ‘Waakhondje’, Leidsch Dagblad, 16 februari 2020